Internship: Graphic design & DTP

LEFF amsterdam is per 1 februari 2017 op zoek naar een Grafische Vormgeving/DTP stagiair. Gedurende een periode van ongeveer zes maanden maak je deel uit van ons creatieve team en bieden wij jou werkervaring in ons internationale bedrijf. Een ultieme ervaring die een goede basis zal leggen voor de rest van jouw carrière.

Wie zijn wij?
LEFF amsterdam is opgericht in 2011 en verkoopt inmiddels horloges, klokken en speakers in 34 landen wereldwijd. Bij de collectie staan vormgeving en concept voorop, wat altijd wordt versterkt door functionaliteit en kwaliteit. Wij werken samen met ontwerpers van over de hele wereld om tot bijzondere producten te komen en hebben met elk project de ambitie om een designklassieker neer te zetten.

De stage/werkervaringsplaats
Gedurende deze periode werk je mee aan de identiteit van LEFF amsterdam. Hierbij staan algemene ondersteuning van het team, het meewerken aan de vormgeven van onze reclame- en communicatie-uitingen en het bewerken van product- en sfeerfoto’s centraal. Ook het uitwerken van creatieve concepten en het ontwerpen van content en marketingmaterialen zal tot jouw takenpakket behoren. Je werkt mee aan projecten van bekende ontwerpers als Piet Hein Eek en Richard Hutten en draagt op deze manier een stukje bij aan de design geschiedenis. Natuurlijk is er ruimte om je eigen creativiteit en input te laten zien en jezelf te ontwikkelen binnen ons jonge merk.Tegenover je werk staat goede begeleiding en een stagevergoeding.

Wie zoeken wij?
Je houdt ervan je in een project vast te bijten en neemt graag initiatief. Je bent ambitieus, flexibel ingesteld en laat je niet snel gek maken. Af niteit met gra sch ontwerp en ervaring met Photoshop en inDesign zijn een must. Je woont bij voorkeur in Amsterdam en je bent geïnteresseerd in fotografie, interieur en design. Borrelen op vrijdag vind je vooral niet erg! Ons kantoor is gevestigd aan de historische Herengracht.

Volg jij momenteel een relevante opleiding of sta je aan het begin van je carrière? Lijkt het jou leuk om in een jong en creatief team in het centrum van Amsterdam te werken en ervaring op te doen? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk naar Jessica Voorwinde, [email protected].